Chef Lignac po francouzsku - S01E01
Vydejte se na souostroví Maskarény v Indickém oceánu a objevte ostrov Réunion pro svoji gurmánskou dovolenou! Šéfkuchař Cyril Lignac při návštěvě poznává bohatství místní gastronomie. Své objevování začíná u západního pobřeží ostrova. V Saint-Gilles-les-Bains se naučil lovit velkou zvěř s Huguesem a jeho dcerou Audrey. V Mafate prozkoumává nadčasovou vesničku ve vnitrozemí. Na bájné pláži Grande Anse testuje místní tradici: piknik. Ochutná emblematické plody ostrova po boku hostitele Laurence Roustandjeeho. Učí se také vařit boucané a massalé. Svou cestu zakončí chutným kreolským jídlem.
más informaciónEpisodios
Chef Lignac po francouzsku - Temporada 1
Chef Lignac po francouzsku - S01E07
Chef Lignac po francouzsku - S01E07
Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.
Chef Lignac po francouzsku - S01E06
Chef Lignac po francouzsku - S01E06
Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.
Chef Lignac po francouzsku - S01E05
Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.
Chef Lignac po francouzsku - S01E04
Během této neuvěřitelné cesty uvidíte, že při rybaření, vyčerpávající turistice, ručním dojením koz, zběsilém soutěžení s camargueskými krávami nebo lovu okounů na rozbouřeném moři, náš šéfkuchař nikdy neváhá neváhá přiložit ruce k dílu a nejen v čistém rondonu.
Sobre el evento
Vydejte se na souostroví Maskarény v Indickém oceánu a objevte ostrov Réunion pro svoji gurmánskou dovolenou! Šéfkuchař Cyril Lignac při návštěvě poznává bohatství místní gastronomie. Své objevování začíná u západního pobřeží ostrova. V Saint-Gilles-les-Bains se naučil lovit velkou zvěř s Huguesem a jeho dcerou Audrey. V Mafate prozkoumává nadčasovou vesničku ve vnitrozemí. Na bájné pláži Grande Anse testuje místní tradici: piknik. Ochutná emblematické plody ostrova po boku hostitele Laurence Roustandjeeho. Učí se také vařit boucané a massalé. Svou cestu zakončí chutným kreolským jídlem.