Italská města, italské chutě - S03E05
Sicilie - ráj labužníků Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.
More informationEpisodes
Italská města, italské chutě - S05E06
Gino nás tentokrát zavede na fantastické italské pobřeží, jehož všechny tváře mají turisté v nesmírné oblibě. Ukáže nám, jak působí rozmanitost různých pobřežních úseků lemujících Itálii na jednotlivé regiony, v nichž se rodí svérázná autentická gastronomie, kuchyňské recepty a kultura.
Italská města, italské chutě - S05E07
Gino nás tentokrát zavede na fantastické italské pobřeží, jehož všechny tváře mají turisté v nesmírné oblibě. Ukáže nám, jak působí rozmanitost různých pobřežních úseků lemujících Itálii na jednotlivé regiony, v nichž se rodí svérázná autentická gastronomie, kuchyňské recepty a kultura.
Italská města, italské chutě - S05E08
Italská města, italské chutě - S05E08
Gino nás tentokrát zavede na fantastické italské pobřeží, jehož všechny tváře mají turisté v nesmírné oblibě. Ukáže nám, jak působí rozmanitost různých pobřežních úseků lemujících Itálii na jednotlivé regiony, v nichž se rodí svérázná autentická gastronomie, kuchyňské recepty a kultura.
Italská města, italské chutě - S06E01
Italská města, italské chutě - S06E01
Benátky a Burano Gino nás tentokrát zavede na fantastické italské pobřeží, jehož všechny tváře mají turisté v nesmírné oblibě. Ukáže nám, jak působí rozmanitost různých pobřežních úseků lemujících Itálii na jednotlivé regiony, v nichž se rodí svérázná autentická gastronomie, kuchyňské recepty a kultura.
About show
Sicilie - ráj labužníků Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.