Kluci v akci - s01o24
Vaří Ondřej Slanina a Petr Láznička Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. V Královéhradeckém kraji navštívíme farmu, kde se majitel Josef Havlík věnuje chovu hovězího plemene Aberdeen Angus. Starostlivá péče o skot se zřetelně odráží v kvalitě a chuti masa. Vařit s takovým masem je pro každého kuchaře velká radost. A tak se Ondřejův kolega Petr Láznička s chutí vrhne na přípravu výborného tatarského bifteku, který doplní mini škvarečky z hovězího loje, bramborové chipsy a lehce opečená topinka z žitného chleba s otrubami. Oceněným pekařem je tentokrát pan Jiří Rudolf z Hronova. Na řadu přijde i steak s přílohou pozdně letní, z cukety, červené čočky, cizrny a krup.
Vairāk informācijasPar raidījumu
Vaří Ondřej Slanina a Petr Láznička Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. V Královéhradeckém kraji navštívíme farmu, kde se majitel Josef Havlík věnuje chovu hovězího plemene Aberdeen Angus. Starostlivá péče o skot se zřetelně odráží v kvalitě a chuti masa. Vařit s takovým masem je pro každého kuchaře velká radost. A tak se Ondřejův kolega Petr Láznička s chutí vrhne na přípravu výborného tatarského bifteku, který doplní mini škvarečky z hovězího loje, bramborové chipsy a lehce opečená topinka z žitného chleba s otrubami. Oceněným pekařem je tentokrát pan Jiří Rudolf z Hronova. Na řadu přijde i steak s přílohou pozdně letní, z cukety, červené čočky, cizrny a krup.