Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E20 - Episode 20

23.11. 03:30
TV Mňam
30 minūtes

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Vairāk informācijas
Ierakstīt
Ierakstīt seriālu

Epizodes

1. sezona
S01E16

Episode 16

14.11. 15:30, TV Mňam, 30 minūtes

Episode 16

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E17

Episode 17

16.11. 15:30, TV Mňam, 30 minūtes

Episode 17

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E18

Episode 18

19.11. 15:30, TV Mňam, 30 minūtes

Episode 18

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E19

Episode 19

19.11. 22:00, TV Mňam, 30 minūtes

Episode 19

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Pieejams pēc 1 dienas
S01E20

Episode 20

21.11. 22:00, TV Mňam, 30 minūtes

Episode 20

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Pieejams pēc 4 dienām
S01E21

Episode 21

24.11. 22:00, TV Mňam, 30 minūtes

Episode 21

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Similar shows

O Dorotce
Soko Vídeň
Candice Renoir
Zdánlivý známý

Par raidījumu

česky

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.