Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou

S01E08 - Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Timian Chalet)

15.11. 00:00
TV Paprika
25 minūtes

Timian Chalet má neopakovatelné kouzlo, které musíte objevit! Svět příjemného odpočinku a autentických chutí. Od farmy až na talíř sledujeme proces, během kterého se kozí mléko mění v mimořádně chutné sýry. Hornatá krajina, svérázné recepty a vášeň pro tradice. Nesmírná radost pro všech pět smyslů!

Vairāk informācijas
Ierakstīt
Ierakstīt seriālu

Epizodes

1. sezona
S01E01

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Na salaši v Cotumbě)

6.11. 05:35, TV Paprika, 25 minūtes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Na salaši v Cotumbě)

Dobrodružství v klínu hor! Objevíme Cotumbu a v ní pravou chuť tradičního chovu ovcí v župě Bacău, ve které jako by se zastavil čas. Ovce se pasou na lukách alpského charakteru a ovčák nás zasvěcuje do tajemství výroby tradičních sýrů. Jedinečný zážitek, živé dějiny kočovného pastevectví a pravá chuť rumunských tradic.

S01E02

GardenBio

7.11. 05:35, TV Paprika, 25 minūtes

GardenBio

Gardenbio, zelená oáza Vidăcut, nás vítá, abychom objevili chuť čerstvé, pečlivě pěstované zeleniny. Díky biointenzivním zahradnickým metodám jsou na všech rostlinách patrné stopy vzorné práce a vášně zdejšího týmu. Od farmáře přímo na talíř, to je zárukou zdravých a chutných kulinářských zážitků.

S01E03

Pstruží farma Albota

8.11. 05:35, TV Paprika, 25 minūtes

Pstruží farma Albota

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.

Pieejams pēc 7 stundām
S01E04

Ojtoz - z lesa na talíř

10.11. 12:55, TV Paprika, 25 minūtes

Ojtoz - z lesa na talíř

V samém srdci přírody, v Ojtozu, s pomocí tety Janky zjistíme, že nejstarší formou hospodářství je sám les. Společně sbíráme dary roční doby, které proměníme v chutné a zdravé pokrmy. Člověk a příroda v dokonalé rovnováze!

Pieejams pēc 1 dienas
S01E05

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Zámek Bethlen-Hallerů v Jidve)

11.11. 12:40, TV Paprika, 25 minūtes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Zámek Bethlen-Hallerů v Jidve)

Objevme říši chutí v okolí zámku Bethlen-Hallerů. Všechny pozemky, od rozlehlých vinic až po biozahradnictví, hýří fantastickým životem. Koncepci "od farmáře na talíř" tady ztělesňují vynikající jídla připravená z pečlivě pěstovaných, čerstvých surovin.

Pieejams pēc 2 dienām
S01E06

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Milk)

12.11. 12:40, TV Paprika, 25 minūtes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Milk)

Na cestě po stopách unikátních chutí dnes navštívíme Karpaten Milk. Přijeli jsme do kraje s bohatými tradicemi v oblasti zpracovávání mléka a krok za krokem sledujeme zdejší výrobu zralých sýrů. Od sběru mléka až po samotný proces zrání. Ochutnáme sýry nesoucí místní krajové názvy a seznámíme se s příběhy skrytými v pozadí jednotlivých receptů.

Pieejams pēc 3 dienām
S01E07

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Meat)

13.11. 12:40, TV Paprika, 25 minūtes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Karpaten Meat)

Pro milovníky masa je nepsanou povinností navštívit Karpaten Meat. Tady objevíme tajemství masa anguského skotu, od genetické selekce až po dokonale upečený steak. Mimořádný zážitek pro každého, kdo dokáže ocenit jedinečnou chuť vynikajícího hovězího.

Pieejams pēc 4 dienām
S01E08

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Timian Chalet)

14.11. 12:40, TV Paprika, 25 minūtes

Od farmáře na talíř s Prăjiturelou (Timian Chalet)

Timian Chalet má neopakovatelné kouzlo, které musíte objevit! Svět příjemného odpočinku a autentických chutí. Od farmy až na talíř sledujeme proces, během kterého se kozí mléko mění v mimořádně chutné sýry. Hornatá krajina, svérázné recepty a vášeň pro tradice. Nesmírná radost pro všech pět smyslů!

Similar shows

S kuchařem kolem světa
Od farmára na tanier s Gabom Kocákom
Cukrárna
Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně
Příběhy ze zahradí kuchyně
Chlebáci

Par raidījumu

česky cze

V této epizodě poznáme inovativní koncepci albotské pstruží farmy. Zaměříme se při tom na krátký potravinový řetězec. Sledujeme cestu pstruhů od jejich chovu v křišťálově čisté vodě až po okamžik, kdy se z nich stane pochoutka podávaná v restauraci, která je součástí farmy. Zaostřeno na čerstvost, kulinářskou kvalitu a správnou chuť.