Tom Kerridge vaří Španělsko (1)

Tom Kerridge vaří Španělsko (1)

S01E01 - Episode 1

23.11. 17:35
TV Paprika
25 minut

Fazole a ančovičky Šéfkuchař Tom Kerridge se opět vydává na cesty, tentokrát je jeho cílem Španělsko, kde se setkává s pěstiteli, kteří produkují potraviny a ingredience se stejným zanícením, s jakým je on jako kuchař vaří. Se svým unikántním staromódním food truckem navštíví šest okouzlujících španělských regionů, od Kantábrie po Andalusii a od Katalánska po Extremaduru, aby mohl objevovat plodiny, které danou oblast udržují při životě. Šéfkuchař Tom Kerridge je v severním Španělsku, aby odhalil tajemství santonských ančoviček a bílých fazolí z Leonu, než začne vařit jídla, kterými tyto potraviny náležitě oslaví.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
Dostępne za 2 dni
S01E01

Episode 1

23.11. 17:35, TV Paprika, 25 minut

Episode 1

Fazole a ančovičky Šéfkuchař Tom Kerridge se opět vydává na cesty, tentokrát je jeho cílem Španělsko, kde se setkává s pěstiteli, kteří produkují potraviny a ingredience se stejným zanícením, s jakým je on jako kuchař vaří. Se svým unikántním staromódním food truckem navštíví šest okouzlujících španělských regionů, od Kantábrie po Andalusii a od Katalánska po Extremaduru, aby mohl objevovat plodiny, které danou oblast udržují při životě. Šéfkuchař Tom Kerridge je v severním Španělsku, aby odhalil tajemství santonských ančoviček a bílých fazolí z Leonu, než začne vařit jídla, kterými tyto potraviny náležitě oslaví.

Dostępne za 2 dni
S01E02

Tom Kerridge vaří Španělsko (2)

23.11. 18:00, TV Paprika, 30 minut

Tom Kerridge vaří Španělsko (2)

Pomeranče a fíky Šéfkuchař Tom Kerridge se opět vydává na cesty, tentokrát je jeho cílem Španělsko, kde se setkává s pěstiteli, kteří produkují potraviny a ingredience se stejným zanícením, s jakým je on jako kuchař vaří. Se svým unikántním staromódním food truckem navštíví šest okouzlujících španělských regionů, od Kantábrie po Andalusii a od Katalánska po Extremaduru, aby mohl objevovat plodiny, které danou oblast udržují při životě. Šéfkuchař Tom Kerridge je ve Valencii, aby odhalil tajemství nejkvalitnějších pomerančů a pěstování fíků, jež jsou v tomto kraji od pradávna doma, než začne vařit jídla, kterými tyto potraviny náležitě oslaví.

Podobne audycje

Ulice
FORTUNA:LIGA
Nový den
Teoria wielkiego podrywu
Top Gun: Maverick
Ordinace v růžové zahradě
Správy
Největší hity

O audycji

czeski czeski

Fazole a ančovičky Šéfkuchař Tom Kerridge se opět vydává na cesty, tentokrát je jeho cílem Španělsko, kde se setkává s pěstiteli, kteří produkují potraviny a ingredience se stejným zanícením, s jakým je on jako kuchař vaří. Se svým unikántním staromódním food truckem navštíví šest okouzlujících španělských regionů, od Kantábrie po Andalusii a od Katalánska po Extremaduru, aby mohl objevovat plodiny, které danou oblast udržují při životě. Šéfkuchař Tom Kerridge je v severním Španělsku, aby odhalil tajemství santonských ančoviček a bílých fazolí z Leonu, než začne vařit jídla, kterými tyto potraviny náležitě oslaví.