Vánoce s Marcusem Wareingem (2)
S01E05 - Vánoce s Marcusem Wareingem (5)
V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes přijdou na řadu čtyři oblíbené Marcusovy recepty, které kuchaři usnadní situaci před štědrovečerním hodováním. Od tresky na estragonu pečené na pánvi a zalité bílou houbovou omáčkou až po lehkou čokoládovou pěnu, ozdobenou navrchu pravým zlatem, aby se hezky leskla.
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 1
Episode 1
Episode 1
Na Vánoce vařte dopředu V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes nám Marcus předvede svoje čtyři oblíbené sváteční recepty, které se dají připravit předem. Počínaje šunkou s nádhernou polevou a přílohou z kořeněného zelí až po domácího nasoleného lososa s pomeranči, jalovcem a koriandrem. Závěr tvoří dekadentní masový koláč korunovaný mandlovým krémem.
Episode 2
Episode 2
Poklidný vánoční oběd V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes nám Marcus předvede svoje čtyři oblíbené sváteční recepty, které se dají připravit předem. Počínaje šunkou s nádhernou polevou a přílohou z kořeněného zelí až po domácího nasoleného lososa s pomeranči, jalovcem a koriandrem. Závěr tvoří dekadentní masový koláč korunovaný mandlovým krémem.
Vánoce s Marcusem Wareingem (3)
Vánoce s Marcusem Wareingem (3)
V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes bude Marcus Wareing podávat pochoutky pocházející z různých koutů Evropy, počínaje úžasným dortem Bundt, přes pomalu vařený bůček až po hřebenatky na lůžku z křupavého choriza inspirované Španělskem. K tomu ještě umíchá sezónní variantu klasického italského koktejlu Negroni.
Vánoce s Marcusem Wareingem (4)
Vánoce s Marcusem Wareingem (4)
V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes Marcus Wareing podává výborné sváteční dezerty, počínaje luxusním chlebíčkem panettone a máslovým pudinkem a konče nádherným vrstveným dezertem s hruškami a zázvorem s rozmarýnovým šodó nebo titěrnými vánočními minipudinky korunovanými šlehačkou ochucenou alkoholem.
Vánoce s Marcusem Wareingem (5)
Vánoce s Marcusem Wareingem (5)
V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes přijdou na řadu čtyři oblíbené Marcusovy recepty, které kuchaři usnadní situaci před štědrovečerním hodováním. Od tresky na estragonu pečené na pánvi a zalité bílou houbovou omáčkou až po lehkou čokoládovou pěnu, ozdobenou navrchu pravým zlatem, aby se hezky leskla.
Vánoce s Marcusem Wareingem (6)
Vánoce s Marcusem Wareingem (6)
Nejsprávnější vánoční snídaně V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes podává Marcus sváteční vánoční snídani: palačinky s kompotem z bobulového ovoce a slaninou v javorovém sirupu, sytou omeletu Arnolda Bennetta plněnou sýrem gruyere s holandskou omáčkou a jednoduché, ale velmi chutné houby na toastu z kváskového chleba, s ochucenou zálivkou vinaigrette.
Vánoce s Marcusem Wareingem (7)
Vánoce s Marcusem Wareingem (7)
V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Marcus předvádí svoje čtyři oblíbené recepty pro sváteční pečení. Dekadentní lososový pithivier s pažitkou, koprem a zelenou cibulkou a chutný dort s melasovým sirupem. Nakonec nám předvede krásný rozmazlovací zázvorový dort, který podává se slaným karamelem.
Vánoce s Marcusem Wareingem (8)
Vánoce s Marcusem Wareingem (8)
Co se jí na party V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Marcus předvádí fantastické snacky na sváteční večírky. Nejprve to jsou chutné minilívanečky posypané cukrem se skořicí, potom sladkokyselá kuřecí křídla. Následuje dokonalý pamlsek k večerní zábavě, polévané oříšky pražené v uzeném koření.
Podobne audycje
O audycji
Poklidný vánoční oběd V deseti dílech nás Marcus Wareing potěší jednoduchými a dostupnými, ovšem také velmi inspirujícími tipy, triky a recepty. Počínaje dokonalými zákusky, přes výborná sousta na večírky, až po dekadentní vánoční pudinky. Marcus nám umí poradit, jak dát dohromady dokonalou vánoční hostinu. Dnes nám Marcus předvede svoje čtyři oblíbené sváteční recepty, které se dají připravit předem. Počínaje šunkou s nádhernou polevou a přílohou z kořeněného zelí až po domácího nasoleného lososa s pomeranči, jalovcem a koriandrem. Závěr tvoří dekadentní masový koláč korunovaný mandlovým krémem.