Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E20 - Episode 20

22.11. 10:00
TV Mňam
30 minutes

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

More information
Record
Record series

Episodes

Season 1
S01E16

Episode 16

14.11. 15:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 16

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E17

Episode 17

16.11. 15:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 17

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E18

Episode 18

19.11. 15:30, TV Mňam, 30 minutes

Episode 18

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E19

Episode 19

19.11. 22:00, TV Mňam, 30 minutes

Episode 19

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Available in 1 day
S01E20

Episode 20

21.11. 22:00, TV Mňam, 30 minutes

Episode 20

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Available in 4 days
S01E21

Episode 21

24.11. 22:00, TV Mňam, 30 minutes

Episode 21

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Similar shows

O Dorotce
Vienna Crime Squad
Candice Renoir
Someone You Thought You Knew

About show

Czech

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.